Skoro jasno
21°
Bratislava
Svadobčania mali nehodu, zranilo sa šesť ľudí
Zdielať na
Krimi

Svadobčania mali nehodu, zranilo sa šesť ľudí

HANISKA / V Haniske neďaleko Prešova sa zrazili tri osobné autá. Šiesti ľudia skončili v nemocnici. Havarovali aj svadobčania, ktorí sa chystali na svadbu do Červeného Kláštora. Aby sa tam dostali, museli zháňať náhradné auto.

Tri zrazené osobné autá. Na mieste zasahujúci hasiči aj záchranári. Šiestich ľudí postupne previezli do nemocnice. "V tom Favorite boli asi piati, všetkých brala sanitka," opisuje účastník nehody. 

"Boli vo vozidle tri osoby zranené, tržné rany na hlave, vnútorné zranenia," informuje veliteľ zásahu Peter Lukáč. Vodič osobného auta predbiehal auto pred ním. Pršalo a cesta bola mokrá. V tom už z protismeru prichádzalo osobné auto.

Dostala šmyk

"Vodič Oktávie sa pri predchádzaní pred ním idúceho auta nestihol zaradiť. Vodička Felície idúca v protismere v snahe vyhnúť sa zrážke pribrzdila, dostala šmyk a zrazila sa s Oktáviou. Do Oktávie následne narazilo ďalšie osobné auto," opisuje Džobaník.

"Do nemocnice boli prevezení piati ľudia, z toho dvaja ťažšie zranení," tvrdí Lukáč.

Posádka osobného auta z Košíc vyviazla našťastie bez zranení. Mali namierené na svadbu do Červeného Kláštora. Ich auto bolo však po zrážke rovnako ako ďalšie dve, nepojazdné. Neprialo im ani počasie. No ešte stále verili, že svadbu stíhajú.

Na mieste bol redaktor Vlado Jurek:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy