Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kristínu (†27) mal zavraždiť Milan, otec dvoch detí
Zdielať na

Kristínu (†27) mal zavraždiť Milan, otec dvoch detí

MATÚŠKOVO / Polícia vo štvrtok obvinila muža z vraždy 27-ročnej Kristíny z obce Matúškovo. Prvotné informácie hovorili o samovražde, neskôr policajti zistili, že si žena na život nesiahla sama.

"Polícia obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody 31-ročného Milana T. z okresu Galanta. Obvinený aj naďalej zostáva v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie, o ktorom bude rozhodovať v najbližších hodinách prokurátor," informuje hovorkyňa policajného zboru Mária Linkešová.

Motív vraždy

Milan T.  je podľa informácií televízie JOJ otcom dvoch detí. Jeho blízka rodina je zdrvená. Podla blízkych nebohej Kristíny priateľmi neboli a údajne sa ani nestretávali. Motív šokujúcej vraždy mladej ženy polícia stále vyšetruje. 

Nebohá Kristína sa v nedeľu krátko pred 19. hodinou večer rozlúčila so svojimi kolegami v hostinci. V pondelok do práce neprišla. Hoci sa jej snažili dovolať, telefón nezdvíhala. 

Obesená o radiátor

Potom ako  dvere rodinného domu nikto neotváral, policajti vykopli dvere.V dome našli mladú ženu obesenú o radiátor údajne na ramienku od kabelky. Súdna pitva potvrdila, že bola udusená. "Po príchode záchranárov na miesto, žiaľ už mladá žena nejavila známky života," tvrdí hovorca OS ZZS Boris Chmel.

K objasneniu prípadu im dopomohol kamerový záznam, na ktorom je vidieť muža, ktorý  v čase tragédie opúšťa dom nebohej.

TV JOJ

Za obzvlášť závažný zločin vraždy hrozí mužovi v prípade dokázania viny až 25 rokov väzenia alebo doživotie.

Pozrite si reportáž Jána Bačeka:

Nekonfliktná, usmievavá a inteligentná. Takto si zavraždenú Kristínu bude pamätať jej sesternica - Simona. Už vyzerala byť vysporiadaná so smrťou mamy a chystala sa na veľkú rekonštrukciu domu. Aj preto mala dve zamestnania.

Chcela si nájsť prácu vhodnú jej vzdelania a po oprave domu si založiť rodinu. "Mala plány, tešila sa že bude krstná," tvrdí Simona.

Zlomená ruka a rebrá

Kristína po smrti matky, ešte asi mesiac, žila s priateľom. Prostredníctvom neho sa nebohá dostala k rodine obvineného Milana. Rekonštruovali jej totiž kuchynskú linku. Priamo s obvineným ale nemala mať žiadny vzťah.

Simona si nevie vysvetliť prečo v to ráno išiel Milan ku Kristíne. Podľa informácií, ktoré má TV JOJ z policajného prostredia, ju mal pred uškrtením zbiť, pričom jej mal zlomiť ruku a rebrá. Všetky cennosti, od zlata cez elektroniku a väčšia hotovosť, po vražde v dome zostali. Jediné, čo si Milan mal zobrať, boli kľúče, s ktorými za sebou zamkol dvere. Bránu ale už nie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy