Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zúrivý rotvajler napadol ženu, pohrýzol jej ruku
Zdielať na

Zúrivý rotvajler napadol ženu, pohrýzol jej ruku

POHRONSKÝ RUSKOV / V Pohronskom Ruskove (okres Levice) napadol dôchodkyňu rotvajler. Išla k dcére na návštevu. Žena skončila na chirurgii so zranenou rukou.

Julianu napadol pes v momente, keď prechádzala cez cestu do domu k dcére. Po ulici pobehovali dva psy."Nevedela som, čo mám robiť," opisuje napadnutá dôchodkyňa.

Žena držala v rukách svojho malého psa. "Chytil mi ruku, keď som chcela zavrieť bránku," dodala Juliana. Pes sa žene zahryzol do pravej ruky.

Sedemdesiatpäťročnú Julianu čaká niekoľko chirurgických ošetrení. Podľa jej slov pes ušiel k susedom.

Keďže sa týchto psov podľa informácií TV JOJ boja aj iní ľudia v obci, starosta sľúbil pomoc. Rodina zranenej ženy sa obrátila na políciu.

Pozrite si priloženú reportáž:

Odkusol kožu na tele

Rotvajler napadol aj ženu zo Zemplína. Košičanka tam bola na dovolenke so svojou rodinou. Rotvajler jej povykúsaval časti kože na tele. "Keď som počul, že sa niečo deje, dobehli sme na miesto s kamarátom. Pes zaútočil aj na nás," opísal syn napadnutej ženy.

Pes podľa informácií TV JOJ patril miestnemu vajdovi. Ten ho podľa svedkov dať utratiť, lebo zaútočil aj na jeho dcéru. Nakoniec ho našiel sused napadnutej ženy a nechal si ho. 

Päťdesiatsedemročná žena skončila po útoku rotvajlera v trebišovskej nemocnici.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy