Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Medzi Sencom a Sládkovičovom našli na parkovisku mŕtveho muža (†26)
Zdielať na

Medzi Sencom a Sládkovičovom našli na parkovisku mŕtveho muža (†26)

SENEC / V sobotu krátko po pol jedenástej dopoludnia dostali policajti hlásenie o mŕtvom mužovi, ktorý sedel v aute na parkovisku medzi Sencom a Sládkovičovom.

Podľa našich informácií má ísť o dvadsaťšesťročného muža. Na miesto vyrazili policajti aj záchranári.

"Dnes v čase krátko po 10.00 hodine sme prijali oznámenie na linku 158, že na odstavnom parkovisku na ceste medzi Sencom a Sládkovičovom sa v zaparkovanom motorovom vozidle Audi nachádza pravdepodobne mŕtvy muž," informuje hovorkyňa policajného zboru Karina Považanová.

O samovraždu nejde

Odstavenú audinu A8 s bratislavským evidenčným číslom si všimli okoloidúci. Podľa našich informácií bolo na mieste auto odstavené od piatkového poludnia. Mŕtvy muž má mať podľa nášho zdroja v tele viacero strelných poranení.  O samovraždu teda nejde.

"Policajti na mieste činu v súčasnosti vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony dôležité pre náležité objasnenie veci," dodáva Považanová.

Nezvestný dva dni

Podľa našich informácii ide o Tomáša z trenčianskeho kraja. Auto v ktorom bol zastrelený bolo registrované na bratislavských evidenčných číslach od 23. mája tohoto roku.

Vzhľadom k tomu, že na mieste v tejto chvíli stále prebieha vyšetrovanie a teda ešte neprebehla pitva, nie je potvrdené, či mal v tele dve rany s jedným priestrelom alebo tri. V aute sa nachádzalo viac nábojníc.

Údajne bol muž nezvestný dlhšie. Jeho žena nemala o ňom dva dni žiadne informácie. Podľa nepotvrdených informácii bol muž mŕtvy minimálne dva dni.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy