Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Miroslav (†56) sa stal obeťou bezdôvodného útoku
Zdielať na

Miroslav (†56) sa stal obeťou bezdôvodného útoku

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Vo štvrtok večer sa v Novom Meste nad Váhom stala tragédia. Na poľnej ceste pri Važskom kanáli zomrel cyklista (56). Toho podľa polície kruto dobodal dvadsaťšesťročný mladík. Podľa všetkého doplatil na ostrú hádku so svojím milencom

Tragédia sa stala na obľúbenej ceste pri Važskom kanáli v smere do obce Považany. Pred šiestou hodinou večer išiel po ceste aj Miroslav (56), ktorý sa stal obeťou mladíka.

Ten podľa dostupných informácií zaútočil na cyklistu veľkým nožom. Spôsobil mu bodnorezné zranenia chrbta, krku, hlavy a tváre. Muž bol na mieste mŕtvy.

Nebol pri zmysloch

"V čase príjazdu, už boli na mieste dvaja cyklisti, ktorí mu poskytovali prvú pomoc. Mal bodné poranenia," informuje primár Peter Herman.

Pravdepodobný páchateľ brutálneho činu, Lukáš z Nového Mesta nad Váhom, bol po celý čas len niekoľko metrov od tela svojej obete. Očividne však nebol pri zmysloch.

Hádka

S o 30 rokov starším mužom vraj udržiaval sexuálny pomer. Stretli sa na odľahlom mieste v aute, no zrejme sa pohádali.

"Zranenia 56 ročného muža už neboli zlúčiteľné so životom a nedokázali sme ho zachrániť," dodáva Herman.

"Vyšetrovateľ z odboru kriminálnej polície z Trenčína obvinil 26 ročného Lukáša z Nového Mesta nad Váhom z obzvlášť závažného zločinu vraždy," informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy