Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vrah taxikárov stále uniká, polícia je bezradná
Zdielať na

Vrah taxikárov stále uniká, polícia je bezradná

PRAHA / Kto je vrahom troch pražských taxikárov je pre políciu stále záhadou. Postupne však odkrýva nové zistenia, ktoré by ju mali doviesť na stopu chladnokrvného útočníka. Najnovšie zverejnila informácie, že človek, ktorý zavraždil až troch pracovníkov taxislužieb sa mal po útoku sám zahrať na taxikára.

Vrah taxikárom

Podľa najaktuálnejších informácií jazdil vrah s vozidlom posledného zavraždeného taxikára ešte dve hodiny po čine. Pravdepodobne sa hral na taxikára. Polícia teda predpokladá, že páchateľ vozil aj nejakých zákazníkov.

Zatiaľ neznámy sériový vrah zastrelil prvého taxikára začiatkom tohto roku. Jeho auto potom zaparkoval v centre Prahy. Telo zavraždeného našli až keď si okoloidúci všimli krv vytekajúcu z vozidla.

Hon na vraha

Ďalších dvoch taxikárov ten istý páchateľ zastrelil v apríli počas jednej noci. Ich telá potom hodil k ceste v Uhříněvsi.

"Objasňovanie všetkých troch prípadov vrážd v metropole rieši jeden tím, ktorý aj naďalej veľmi intenzívne pracuje na objasnení," informovala hovorkyňa pražskej polície Hana Jeřábková.

Polícia tak hľadá všetkých prípadných zákazníkov, ktorých mohol vrah viesť a snaží sa páchateľa chytiť skôr, ako bude znovu vraždiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy