Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
EXKLUZÍVNE. Žena (32) z Prievidze má HIV, sex ponúka ďalej
Zdielať na

EXKLUZÍVNE. Žena (32) z Prievidze má HIV, sex ponúka ďalej

PRIEVIDZA / O žene, ktorá je infikovaná vírusom HIV, sme vás informovali už v utorok. Napriek tomu poskytuje sexuálne služby naďalej. Počas niekoľkých rokov obšťastnila stovky klientov. Všetci títo muži môžu byť infikovaní. Polícia ju už obvinila, ale návrh na vzatie do väzby nedala. Ženu len poučili, že nemá pokračovať v trestnej činnosti.

Nezastavilo ju ani obvinenie

32-ročnú ženu, ktorá je infikovaná vírusom HIV nezastavilo ani obvinenie zo strany polície. Naďalej poskytuje sexuálne služby a užíva si slobodu. "V utorok jej bolo doručené uznesenie a vznesení obvinenia, bola poučená, že ak bude pokračovať v trestnej činnosti, bude dôvod na jej väzobné stíhanie," informuje hovorkyňa policajného zboru Elena Antalová.

Žena si však z obvinenia veľkú hlavu nerobí. Sexuálne služby poskytuje ďalej. V ohrození sú všetci jej klienti. "Pokiaľ pokračuje, tak je dôvod na väzobné stíhanie, toto je ohrozenie ľudského života," myslí si advokát Ján Kanaba.

Spôsobila veľký rozruch

Podľa advokáta mal dať policajný vyšetrovateľ návrh na jej vzatie do väzby už pri jej obvinení. To, že je infikovaná vírusom HIV, spôsobilo v Prievidzi veľký rozruch.

Žena je podľa našich informácií závislá od drog, nemá trvalé bydlisko a jediným spôsobom jej obživy je prostitúcia. Ak zostane na slobode, môže nakaziť množstvo ľudí. "Je to časovaná bomba, pretože napriek tomu, že vie, že je nakazená, tieto služby poskytuje," dodáva Kanaba. VIAC TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy