Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Jozef (30) je závislý na automatoch, okradol vlastnú mamu
Zdielať na

Jozef (30) je závislý na automatoch, okradol vlastnú mamu

SNINA / Pani Milka zo Sniny skrývala pred svojim synom peniaze, kde len mohla. Jozef (30) je totiž podľa nej závislý na hracích automatoch a doslova sliedi, kde by nejaké to euro ukradol. Keď už žena nevedela, kam tisíce eur, ktoré si šetrila na pohreb ukryť, rozhodla sa schovať ich do starého hrnca. Paradoxne, práve v ňom ich syn našiel

Zľutovanie nad synom

Jozef raz spal na stanici, inokedy vo vagóne. Takto mal žiť posledné dva roky. Jeho mama tvrdí, že sa už viackrát liečil zo závislosti na hracích automatoch. "Chodil spať po vagónoch. Bezdomovec. Skončil na ulici a ja už som nemohla, mňa tak žiaľ dusil," hovorí Milka.

Mama sa preto nad synom zľutovala a prichýlila ho u seba v byte, v ktorom žije Milka so svojim priateľom. Aj keď im obom Jozef v minulosti ublížil, verili, že sa zmenil. "Prišiel v jedných teplákoch. Ja som ho vyobliekala všetko komplet. Najesť som mu dávala," hovorí Milka.

Peniaze skryla do hrnca

Lenže odkedy sa Jozef do bytu nasťahoval, pani Milka nemala pokoj. Za posledné roky si našetrila na pohreb takmer 5 000 eur. Vedela o synovej závislosti, preto všetky peniaze nosila vždy pri sebe alebo ich schovávala. "Ja som ich strčila do hrnca, ktorý som nemala 30 rokov vonku. To bol hrniec, v ktorom som vyvárala plienky," dodáva Milka.

Peniaze však napriek tomu zmizli a pani Milka je presvedčená, že ich zobral Jozef. "On ich prehral na automatoch. On sa mi priznal, ja mu hovorím v tej zlobe- žeby si zdochol, že by ti ruky vykrútili," hovorí mama Jozefa.

"Polícia prijala trestné oznámenie pre podozrenie z trestného činu krádeže," uviedol hovorca prešovských krajských policajtov Daniel Džobaník. Milka momentálne netuší, kde sa jej syn nachádza a nedvíha ani telefón. Keď s ním naposledy hovorila, vraj jej stihol povedať len to, že peniaze prehral. Z domu vraj odišiel presne tak, ako aj prišiel. V teplákoch, no bohatší o maminých 5 000 eur.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy