Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragédia v Palárikove! Žiarlivý muž zabil ženu a skočil pod vlak
Zdielať na

Tragédia v Palárikove! Žiarlivý muž zabil ženu a skočil pod vlak

PALÁRIKOVO / Tragédia v Palárikove! Vo štvrtok skoro ráno došlo k obmedzeniu železničnej dopravy pri dedine Palárikovo (okres Nové Zámky). Dôvodom je pravdepodobne samovražda miestneho obyvateľa.

Mamička 4-ročného syna

Jana po tom, ako ráno zatvorila krčmu, sa vybrala domov. Bývala od pohostinstva necelých 200 metrov. V polovici cesty ju však dobehol Marek. Obaja vraj mali k sebe kedysi blízko.

Potom si jeden aj druhý našli nových partnerov. Jana sa vydala a dokonca sa stala mamičkou. Mala 4-ročného syna. Stará láska však v Marekovi asi nezhrdzavela a denne chodil po práci za Janou do krčmy.

Stihla zatelefonovať mužovi

Vo štvrtok nadránom si ju vystriehol a viacerými ranami ju dopichal len pár metrov od domu, kde bývala. Jana ešte stihla zatelefonovať manželovi. Napriek rýchlemu prevozu do nemocnice však zraneniam podľahla.

Marek po tom, ako dobodal Janu, údajne ušiel domov. Začal písať list na rozlúčku aj s priznaním, ten však nedokončil. V tom čase ho už polícia hľadala, 32-ročný muž sa rozhodol skoncovať zo životom a skočil pod vlak. "Okolnosti prípadu sú neustále predmetom vyšetrovania," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy