Jasno
19°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Diabolský plán zo Sniny: Zabijem vás a rozsekám!
Zdielať na

Diabolský plán zo Sniny: Zabijem vás a rozsekám!

SNINA / Talian, žijúci v Snine, sa mal svojej žene vyhrážať, že ju zabije a potom rozštvrtí. Podľa neho však išlo o normálne nezhody v domácnosti. Žena však so slzami v očiach hovorí o strachu z toho, že jej Giuseppe z pomsty unesie deti.

Žiarlivosť a vyhrážky

Guiseppe sa so svojou družkou zoznámil pred 9 rokmi, keď spolu pracovali v reštaurácii. Iveta však tvrdí, že ľahké to nebolo nikdy. Hlavne pre jeho chorobnú žiarlivosť.

Vystrájanie  začalo naberať na obrátkach hlavne v posledných mesiacoch. "Obvinený 35-ročný muž sa mal svojej družke opakovane vyhrážať, že ju zabije a rozštvrtí," uviedla hovorkyňa Krajskej polície Prešov Jana Migaľová. "Boli to klasické nezhody v domácnosti, nič viac," reagoval na obvinenia Giuseppe.

Pľul na mňa

"Pľul na mňa na ulici medzi ľudmi," tvrdí jeho družka Iveta. Jej priateľ Giuseppe obvinenia odmieta a dodáva: "Nechápem, prečo mi toto robí. Za deväť rokov čo sme spolu, nedostala ani jednu facku."

Podľa susedov však o bežné hádky nešlo. Všetko je vraj o to horšie, že muž si mal zlosť vybíjať aj na deťoch. "Muž útočil slovne aj na deti a vyhrážal sa, že ich zabije. Nevlastnej dcére vulgárne nadával a taktiež ju fyzicky napadol," upresnila Jana Migaľová.

Bitky a strach

"Z toho bytu počuť krik a hádky. Ide z tadiaľ hluk, ako keby ste demontovali byt," zhodujú sa susedia.

"Ona udrela dcéru do hlavy. Lepšie bude, keď budeme sami. Ako sa môže postarať o tri deti, keď zarába 300 eur mesačne?" Dodáva Giuseppe. "Deti sa modlia každý večer aby sa to vyriešilo. Najstaršia 9-ročna dcéra si myslí, že je to všetko kvôli nej, lebo tak ju zdeptal," hovorí Iveta.

Spor o byt

Muž sa bráni a tvrdí, že Ivete ide len o to, aby ho dostala z bytu, ktorý patrí jej. Priznal však, že by odišiel aj dobrovoľne, no bol by rád, aby mu na začiatok dala nejaké peniaze. "Začínať od znova a od nuly, je bez peňazí ťažké."

Iveta však uvažuje nad tým, že ak Giuseppemu nevyhovie, môže sa jej za to vypomstiť. Bojí sa, že ju pripraví o deti. "On by si ich aj zobral, ale neviem kam by ich dal. On sa o nich nevie postarať, nikdy sa s nimi ani len nehral," dodáva nešťastná Iveta.

Téme sa venuje reportérka Jana Veľasová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy