Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Andrej (19) žiarlil na Ondreja (20), dobodal ho
Zdielať na

Andrej (19) žiarlil na Ondreja (20), dobodal ho

ŠALA / 19-ročný mladík zo Šale zaútočil nožom na svojho soka v láske. Dobodal ho na sídlisku pred domom a utiekol. O rok staršieho Ondreja našli ležať na zemi jeho priatelia. Lekári ho operovali celú noc.

Prečítal si SMSky

Útočník privolal svojho soka pred vchod paneláku a tam sa celý incident odohral. Útočník mal už pripravený nôž. "Napadol ho zozadu, chytil nôž a začal ho pichať," hovorí svedkyňa Dominika.

Andreja (19) mala k tomuto agresívnemu činu dohnať žiarlivosť. Prečítal si totiž správy v telefóne svojej priateľky. Boli spolu rok a teraz zistil, že dievča často komunikuje s Ondrejom (20). "Mal frajerku a tá frajerka si písala s týmto mojim kamarátom, čo ho napadol," dodáva Dominika.

Na stretnutie si priniesol nôž

Na číslo, z ktorého prichádzali správy zatelefonoval a svojmu sokovi povedal aby sa stretli. Žiarlivý Andrej si ale na toto stretnutie priniesol nôž. Svojej obeti nedal žiadnu šancu. Mladík sa snažil ukryť vo vchode, ale útočník ho pichol ešte niekoľko krát do chrbta.

Priatelia potom našli dobodaného Ondreja v žalostnom stave. "Kľačal na zemi, sa držal takto na tých ranách. Nevedel dýchať proste, že ho to bolí," dodáva Dominika.

Zbraň našli v kontajneri

Útočníka polícia zadržala krátko po čine a noc strávil na policajnej stanici. "Vyšetrovateľ obvinili 19-ročného Andreja zo zločinov ublíženia na zdraví a nebezpečného vyhrážania," uviedla hovorkyňa krajských nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Andrej zahodil zbraň pri úteku do kontajnera. Polícia ju ale po čase našla. Pred tým ako ho zatkli, dal vedieť svojej priateľke čo spravil. Dievča mu okamžite oznámilo, že sa s ním rozchádza. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvanásť ročný trest.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy