Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tínedžeri utýrali na smrť šteniatko labradora
Zdielať na

Tínedžeri utýrali na smrť šteniatko labradora

KRČAVA / V dedinke Krčava v okrese Sobrance našli v lese psíka. Dobili ho na smrť. Najprv to vyzeralo tak, že vyšetrovanie tohto trestného činu skončí v slepej uličke. Z ničoho nič ale do prípadu vstúpil anonym s tipom na horúcu stopu.

Psík mal zranenia na hlave

Psík ležal v lese presne na mieste, ktoré anonym v telefonáte označil. Asi ročný labrador mal krvavé zranenia predovšetkým na hlave. Jeho brutálnu smrť potvrdilo aj veterinárne vyšetrenie.

Psík Dany bol začipovaný

Ten, kto ho takýmto ohavným spôsobom zniesol zo sveta však s najväčšou pravdepodobnosťou trestu neunikne. Môže za to identifikačný čip, ktorý mal psík s menom Dany pod kožou. Pomocou neho sa totiž jednoznačne ukázalo, že jeho poslednou majiteľkou bola staršia pani z tunajšej dediny.

Žena svojho psa vôbec nehľadala. Dobre vedela, že nezmizol náhodou. Dokonca za to vraj zaplatila. "V krčme, v Krčave sa chválili traja chlapci, ktorí tvrdi, že im majiteľka dala 5 eur, aby sa ho zbavili," potvrdila predsedníčka občianskeho združenia Katarína Ruskovská.

Traja tínedžeri potom zrejme labradora zrejme brutálne popravili. "V danej veci prebieha vyšetrovanie, vykonávame procesné úkony a zabezpečujeme ďalšie dôkazy ako aj znalecký posudok," potvrdil košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy