Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Neuveriteľné! Američan (53) mal v dome 400 hadov!
Zdielať na

Neuveriteľné! Američan (53) mal v dome 400 hadov!

LOS ANGELES / 53-ročný učiteľ základnej školy bol obvinený pre týranie zvierat. Koho ale týral - tak tomu asi neuveríte. V jeho dome totiž polícia objavila viac než 400 hadov, z toho viac ako polovica už bola po smrti. Tie, ktoré prežili, teraz putujú do útulku.

Kalifornská polícia objavila v dome 53-ročného muža stovky hadov.Políciu privolali obyvatelia ulice v kalifornskom meste Santa Ana, ktorým prekážal neznesiteľný zápach šíriaci sa od suseda. 

"Našli sme tu180 živých a 224 mŕtvych plazov a tiež sme v dome objavila okolo 40-45 živých myší a potkanov," povedal policajný kapitán v Santa Ane Anthony Bertagna. 

Majiteľa obvinili z týrania zvierat

Majiteľom domu a plazov je 53-ročný učiteľ základnej školy William Frederick Buchman, ktorý bol po domovej prehliadke zatknutý a bude čeliť obvineniu z týrania zvierat. 

Živé plazy, ktoré sa podarilo zachrániť, previezli do zvieracieho útulku. "Na teraz všetky zvieratá evidujeme. Všetky potrebujú zdravotnú starostlivosť. Naposledy nám priviezli 66 plazov," potvrdil pracovník zvieracieho útulku Sam Makki.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy