Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Mladík chcel v centre mesta znásilniť ovcu
Zdielať na

Mladík chcel v centre mesta znásilniť ovcu

ZNOJMO / Najväčšiu radosť zo živého Betlehema v Znojme mali najmä deti. No zjavne neboli jediné. Aj istému mladíkovi sa páčili živé zvieratká. Až tak, že v noci preliezol ohradu a chcel znásilniť ovcu. Informuje portál iDnes.cz.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Incident zachytili kamery

"Z utorka na stredu vliezol do ohrady mladík, ktorý chcel s jednou z oviec vykonávať pohlavný styk. Incident zachytili kamery mestskej polície a strážnici muža chytili," informovala hovorkyňa znojemskej radnice Zuzana Pastrňáková.

"To si robíte srandu, ne? To nemyslíte vážne," čudujú sa predavači na trhoch. Kvôli incidentu tak v centre Znojma končí vianočná atrakcia, ktorá sa páčila predovšetkým deťom. Bola súčasťou adventných trhov. "Majitelia oviec nechcú zvieratá naďalej v ohrade ponechať. Ohradu ešte v stredu demontujú a odvezú pracovníci Mestskej zelene," doplnila Pastrňáková pre denník iDnes.cz.

Týranie zvierat

Mestská polícia, ktorá má celý incident zachytený na kamerách teraz čaká
na vyjadrenia veterinára. Prípad si potom prevezme polícia štátna. Mladík
môže byť obvinený z trestného činu výtržníctva alebo dokonca týrania zvieraťa.

Na Slovensku išlo o barana

Nielen v Čechách, ale aj na Slovensku máme minimálne jedného "milovníka" zvierat. V Spišskom Podhradí polícia vyšetrovala v skutku kuriózny prípad. Istému miestnemu mužovi podľa jeho slov znásilnili jeho domáce zviera. Na baranovi, ktorý sa pásol na lúke, sa mal podľa jeho tvrdení sexuálne uspokojovať jeho sused. VIAC TU

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy