Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Pred školou mal masturbovať muž, našli u neho riedidlo
Zdielať na

Pred školou mal masturbovať muž, našli u neho riedidlo

HUMENNÉ / V Humennom oznámil polícii zodpovedný občan, že pred základnou školou ktosi masturbuje. Kým podozrivý sa bráni, že to nie je pravda, svedok vie svoje. Hovorí, že dievča malo šťastie, pretože sa to odohralo za bieleho dňa. V noci sa vraj všetko mohlo skončiť inak...

Podozrivý: ja potrebujem svedkov

"On si vytiahol a začal masturbovať. Ja som bol na 5,10 metrov maximálne od neho," hovorí svedok incidentu. "Kto ma videl? Svedkov, ja potrebujem svedkov. Na mňa zavolali políciu, že ja masturbujem. Jak ja masturbujem, ja potrebujem svedkov," bráni sa podozrivý Štefan.

Podozrivé správania 28-ročného muža si pán Boleslav všimol cestou na nákup. Začal ho preto sledovať. Situácia sa vyostrila, keď prišli pred jednu zo základných škôl v meste. "Na dispečing mestskej polície svedok nahlásil, že pred zš sa pohybuje muž, ktorý masturbuje," hovorí zástupca náčelníka mestskej polície v Humennom Vladimír Kocan.

Polícia našla riedidlo

Keď muž uvidel prichádzajúcu hliadku, pokúsil sa o útek. S putami na rukách však skončil na oddelení. Celý čas tvrdil, že ide o výmysly. "Ja som nespravil nič. Nič si nepamätám," dodáva Štefan.

"Menovaný javil známky, že je pod vplyvom nejakej látky. Po chvíli sme u neho našli aj riedidlo," hovorí zasahujúci mestský policajt Jozef Savari.

Hrozia mu tri roky

Správanie podozrivého muža by podľa pána Boleslava mohla dosvedčiť aj jedna mladá žena. Tá však na príchod policajtov počkať nechcela. Povedala, že sa hanbí a preto radšej odišla. "Mužovi z Humenného polícia za uvedené konanie vzniesla obvinenie z prečinu výtržníctva, za čo mu v prípade dokázania viny hrozí až 3-ročné väzenie," uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Polícia muža stíha na slobode.Podľa našich zistení sa pritom len pred pár mesiacmi vrátil z basy, kde sedel za drogovú trestnú činnosť. Svedok tvrdí, že dievča malo tentoraz šťastie. V noci by to vraj mohlo dopadnúť inak. "Som presvedčený, že by sa ubránila v biely deň. Neviem, čo by bolo v noci," hovorí svedok Boleslav.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy