Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Ďalší úchyl v Žiline! Páčia sa mu staršie ženy aj študentky
Zdielať na

Ďalší úchyl v Žiline! Páčia sa mu staršie ženy aj študentky

ŽILINA / Ak to takto pôjde ďalej, mestu Žilina prischne nelichotivý prívlastok. Mestskí policajti tam zadržali až troch exhibicionistov.

Ženám dával neslušné návrhy

Milan P. sa objavoval v istej žilinskej mestskej časti už dlhšie. Ženy, ktoré tu bývajú s ním, majú bohaté skúsenosti. Obťažoval nejednu z nich. "Susedu dvakrát naháňal," hovorí jedna zo Žilinčaniek. 

Často postával pred tunajšou strednou školou. Študentky pred kamerou hovoriť nechceli. Mimo nej nám povedali, že si neraz museli vypočuť jeho neslušné návrhy.

"Počula som, že niekto búcha po smetných košoch. Tak som sa nahla a spoznala som jeho oblečenie. Zavolala som mestskú políciu," priznala žena.

Muži zákona ho zadržali bez problémov. Akonáhle sa objavili, vybral sa smerom k nim. "Pôsobil pokojne, prišiel ku autu, nekládol žiadny odpor," tvrdí mestský policajt Vladimír Kačiriak. 

Úchylákovi hrozí ročné väzenie

V priebehu dvoch dní mestskí policajti v Žiline lapili už tretieho úchyla. Najprv to boli dvaja zvrhlíci, ktorí sa ukájali na verejnom priestranstve. 55-ročný Štefan zo Žiliny na autobusovej zastávke. 41-ročný Vladimír z Geľnice masturboval v parku.

"V súvislosti s udalosťami vykonávame preverovanie vo veci podozrenia z prečinu výtržníctva," žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. Milana z Handlovej policajti vyšetrujú pre podozrenie z prečinu nebezpečného prenasledovania, Za tento trestný čin hrozí rok väzenia.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy