Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Žilinského úchyláka pustili na slobodu, ženy majú strach
Zdielať na

Žilinského úchyláka pustili na slobodu, ženy majú strach

ŽILINA / Muž, ktorý v Žiline zastavoval ženy a dával im rôzne nemravné návrhy, je opäť na slobode. Na ďalšie zadržiavanie vraj neexistuje dôvod. Podozrivý muž sa takmer okamžite vrátil do ulíc a miestne ženy prepadla panika. Boja sa, že to môže byť ešte horšie!

Stále väčší strach

Viaceré ženy zo Žiliny majú s mužom svoje skúsenosti a majú z neho čoraz väčší strach. Zatiaľ ich obťažuje slovne, niektoré však aj prenasledoval. Boja sa, či sa jeho úchylka nebude stupňovať, či ich fyzicky nenapadne.

"Som ho poznala, že sa tu pohybuje, tak ma predbehol na jednej ulici a dával mi sexuálne návrhy," hovorí obťažovaná žena. Najhoršie na tom je, že ten chlap chodí za bieleho dňa. V noci sa pohybuje po takých uličkách, po ktorých chodia ženy samé.

Polícia nemá oficiálne oznámenie

Polícia zdôrazňuje, že stále nemá žiadne oficiálne oznámenie od obťažovaných žien. Zatiaľ sa nechce k prípadu bližšie vyjadrovať, lebo v súčasnosti prebieha vyšetrovanie k prečinu nebezpečného prenasledovania.

Zadržali dvoch úchylákov

Mestskí policajti vedeli o tom, že v Žiline sa pohybuje úchyl a namiesto jedného zadržali hneď dvoch. "Na operačné stredisko Mestskej polície Žilina boli prijaté dva telefonické oznamy od žien, ktoré ohlásili dvoch mužov, ktorí pred nimi masturbovali," potvrdil zástupca náčelníka Mestskej polície Žilina Peter Mišejka. REPORTÁŽ TU. 

Traja exhibicionisti

Ak to takto pôjde ďalej, mestu Žilina prischne nelichotivý prívlastok. Mestskí policajti tam zadržali až troch exhibicionistov. Milan P. sa objavoval v istej žilinskej mestskej časti už dlhšie. Ženy, ktoré tu bývajú s ním, majú bohaté skúsenosti. Obťažoval nejednu z nich. "Susedu dvakrát naháňal," hovorí jedna zo Žilinčaniek. VIAC TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy