Jasno
12°
Bratislava
Vodič zrazil mladú ženu, z miesta nehody ušiel
Zdielať na

Vodič zrazil mladú ženu, z miesta nehody ušiel

KOŠICE / Neuveriteľne zbabelo sa včera zachoval vodič, ktorý neďaleko obchodného centra v Košiciach narazil do mladej chodkyne. Náraz bol taký silný, že dievča letelo niekoľko metrov. Aj keď sa ju záchranári pokúšali resuscitovať, Janka vážnym zraneniam podľahla. Vodič jej nielenže neposkytol prvú pomoc, ale po nehode ani len nezastavil.

Vodič ušiel

Jana (26) z Margecian prechádzala cez priechod pre chodcov. V tom do nej narazilo auto. Mladá žena bola na mieste mŕtva. Vodič ušiel a momentálne po ňom pátrajú policajti.

Auto, ktoré sa rútilo zo Štúrovej ulice ju doslova zmietlo z cesty. Mladá žena utrpela tak vážne zranenia, že sa ju už nepodarilo zachrániť. "Žena prechádzala po priechode s ďalšími dvoma osobami, ktoré v poslednej chvíli stihli odskočiť," uviedla hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mesárová.

Žena zomrela na mieste

Mladá žena zomrela na mieste. Vodič sa zachoval mimoriadne zbabelo. Nielenže študentke, ktorá podľa našich informácií študovala na viacerých univerzitách nepomohol, na mieste tragédie sa ani len nezastavil. "Zo záberov kamery polícia zistila, že ide o vozidlo značky Audi a ihneď začali po vodičovi a vozidle pátrať," dodala Mesárová.

Auto policajti našli už o pár hodín. Parkovalo pri bytovkách v blízkosti centra mesta. Dopoludnia ho zaistili pre účely trestného konania. "Polícia momentálne zisťuje, kto viedol vozidlo v čase nehody," tvrdí hovorkyňa.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy