Oblačno
13°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Annu (37) zrazilo auto, život jej nepraje...
Zdielať na
Krimi

Annu (37) zrazilo auto, život jej nepraje...

ŠIROKÉ/PREŠOV / Stav mladej ženy, ktorú v pondelok zrazilo auto na autobusovej zastávke, je kritický. Anička z dedinky Široké leží na ARE v prešovskej nemocnici. Osud sa s ňou kruto zahral už po druhýkrát. Pred šiestimi rokmi prišla o trojčatá, ktoré sa narodili predčasne.

Chcel sa vyhnúť traktoru

Na ženu (37) sa vyrútilo auto, keď stála na autobusovej zastávke. Bolo to v zlomku sekundy. Vodič osobného auta zbadal pred sebou traktor, dupol na brzdu a dostal šmyk. Auto skončilo v poli a pod ním zakliesnená žena. REPORTÁŽ TU.

Mladú ženu previezli v kritickom stave na ARO do prešovskej nemocnice. Jej život od nehody visí na vlásku. Manžel Peter ju bol pozrieť ju cehl ísť pozrieť aj deň po nehode, no nepustili ho k nej. "Pacientka sa podrobila viacerým operáciám. Je v priamom ohrození života," uviedla hovorkyňa FNsP Prešove Reáta Cenková. "Čo mi povedala doktorka, taK je to veľmi vážne," hovorí Annin manžel Peter.

V rodine manželov, ktorí sú spolu 15 rokov je to už ďalšia tvrdá rana osudu. Pred rokmi prišli o predčasne narodené trojčatá. Boli to dcérky, dnes by z nich boli školáčky. "Oni sa predčasne narodili, tak nemali vyvinuté pľúca," hovorí Peter.

Traktor sa otáčal

Kto je za nehodu zodpovedný ešte nevie ani polícia. Traktor sa otáčal, ale keby vodič auta nešiel rýchlo, nič by sa nestalo. "Musel ísť vodič s tým autom veľmi rýchlo pravdepodobne. Žiadne brzdná dráha, nič...," tvrdí obyvateľ Malého Šariša.

"Polícia nehodu naďalej prešetruje, okrem iného aj mieru zavinenia," uviedol hovorca KR PZ Prešov Daniel Džobaník. Na zastávke neraz čakal na autobus aj pán Peter. Sám na vlastné oči videl ako rýchlo tadeto niektorí vodiči jazdia. "Tam sa krásne dá ísť pri normálnej rýchlosti, dá sa tam aj zabrzdiť, ja neviem," dodáva Peter.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy