Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Z prešovskej garáže ukradli motorku aj skúter za tisícky eur
Zdielať na

Z prešovskej garáže ukradli motorku aj skúter za tisícky eur

PREŠOV / Z prešovskej garáže za mestom zmizla športová motorka aj skúter - za tisíce eur. Zlodeji sa na krádež pripravovali. Vedeli, ako a kde je nastavený kamerový systém. Preto si z desiatok rôznych garáží vybrali práve tú, kde kamera nie je, ale jej obsah bol rozprávkovo bohatý.

Zámok bol nepoškodený

Ako sa dostal neznámy páchateľ do garáže bez toho, aby niečo poškodil, je zatiaľ jedna veľká záhada. Vylúčené nie je ani to, že mal kľúče. Zlodeji ukradli motorku aj skúter. Zdá sa, že išli na istotu. Nič iné totiž nezmizlo. 

Majiteľka ukradnutých vecí neskrýva prekvapenie z toho, ako sa do garáže, ktorú majú v prenájme, dostali. "Zámok bol nepoškodený. Bolo to účelovo zamerané len ne dve motorky," hovorí majiteľka.

Ukradli motorku a skúter za 6000 eur

"Krádežou skútra a motocykla bola majiteľovi spôsobená škoda vo výške 6000 eur," doplnila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Vyzerá to tak, že zlodeji mali celkom dobré informácie o tom, kam idú kradnúť.V areáli plnom garáži je totiž aj kamerový systém, no nie všade.

Majitelia skútra či motocykla anie len netušia, kedy ich zlodej či zlodeji navštívili. Do garáže prichádzali sporadicky. Naposledy tu boli v pondelok. Motorka, s ktorou deti majiteľky štartovali na súťažiach, bola pre nich srdcovou záležitosťou. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy