Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Príbeh so šťastným koncom. Tamáša (18) z Komárna našli!
Zdielať na

Príbeh so šťastným koncom. Tamáša (18) z Komárna našli!

KOMÁRNO / Tamáš Kóša bol veselý chalan, maturant komárňanskej priemyslovky, ktorý sa venoval počítačom. Pred tromi mesiacmi zrazu prestal komunikovať s kamarátmi aj rodinou. V škole to s ním začalo ísť tiež dolu vodou. V piatok odišiel z domu a odvtedy nedal o sebe vedieť. Tento príbeh mal našťastie šťastný koniec.

AKTUALIZÁCIA. Tamáša Kóšu z Komárna polícia našťastie našla a ukončila pátranie.

Zmizol bez stopy

18-ročný Tamáš v piatok na poludnie odišiel z domu, mal ísť k svojej priateľke. Tam však nedorazil, od piatkového večera ho hľadá polícia. "V piatok šiel do školy na obed, zobrať ročníkovú prácu a rovno odtiaľ mal ísť do Čičova," povedala Tomášova mama Ildikó Gruntová.

Maturant Tamáš sa vraj zhruba pred tromi mesiacmi úplne uzavrel. Venoval sa jedine svojej priateľke. "Vždy bol dobrým študentom, ani sa nemusel veľa učiť. Problémy začali len teraz, posledný polrok," dodala nešťastná matka.

Popis hľadaného

18-ročný Tamáš Kósa z Komárna je približne 173 centimetrov vysoký, má svetlé vlasy a modré oči. V ľavom uchu nosí zelenú náušničku s bielou lebkou. Sám vraj cítil, že s ním nie je niečo v poriadku.

"Koncom novembra tvrdil, že sa cíti akýsi iný, že ho nič nezaujíma. Lekár ho ho poslal k psychológovi, kde dostal termín, ale nešiel tam," povedala Tamášová mama.

Rodina mu preto vybavila ďalší termín, ten však dostal až na koniec januára. Tamáš už z domu odišiel aj pred mesiacom. Nehlásil sa a vypnuté mal oba telefóny, tak ako teraz. Vtedy sa však po 12-tich hodinách vrátil.

Pomôžte ho nájsť

Tamáš ešte o jedenástej predpoludním telefonoval so svojou priateľkou, dohodli sa, kde sa stretnú, potom sa po ňom akoby zľahla zem. Na sebe bal čierny kabát s nápisom swift, a pripnutú maturitnú stužkum. Mal sivé topánky a rifle. Tamáša Kóšu našťastie polícia našla.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy