Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hľadá sa Miriam (13) z Dolného Ohaja. Môže byť s Matúšom (19)
Zdielať na

Hľadá sa Miriam (13) z Dolného Ohaja. Môže byť s Matúšom (19)

DOLNÝ OHAJ / Polícia pátra po nezvestnej, 13-ročnej Miriam Petíkovej z Dolného Ohaja. Siedmačka v pondelok nadránom odišla z domu. Predpokladá sa, že ušla s 19-ročným mužom, ktorého pozná len pár dní.

Miriam sa zaľúbila

Trinásťročná školáčka zrejme odišla s 19-ročným kamarátom svojho bratranca, Matúšom Macechom z vedľajšej dediny, ktorý u nich pár dní príležitostne prespal. To, že mladík pobláznil hlavu maloletej školáčke, si doma hneď všimli, dohováranie však nepomohlo.

"Bitá nebola a zakazované mala len vtedy, keď niečo spravila, proste oni by chceli byť spolu, a takto, hovorím, Mirka zostaňte len kamaráti a potom uvidíš, čo ďalej," hovorí so smútkom v očiach mama Miriam.

To však zrejme fyzicky vyspelú školáčku poriadne pobúrilo a rozhodla sa nasledovať prvú príležitostnú známosť. O Matúšovi vedela len to, čo jej sám nahovoril.

Nasľuboval jej hory-doly

"Že jednoducho, že dostane 7 000 eur a on robil v Anglicku. A robil tam a tam a má plno konexií. Ale, čo si v súkromí písali, neviem," dodáva matka. "Teraz by mal 5.6. nastúpiť do výkonu trestu, na dva roky, pravdepodobne za krádež," hovorí známa Janka Beňová. Mirka je športovkyňa, aktívne hrá hádzanú. V 13 rokoch sa však evidentne rozhodla ignorovať autoritu dospelých.

Miriam Petíková nemá žiadne doklady, keďže je maloletá, ani mobilný telefón. Zo sebou si zobrala červenú mikinu s kapucňou, čierne pančuchy so sivým ornamentom a pohybuje sa zrejme v spoločnosti 19-ročného Matúša Macecha. Nie je vylúčené, že sa už dostali aj za hranice novozámockého okresu.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy