Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hľadá sa školáčka Maria (13) a jej milenec Bernard (53)
Zdielať na

Hľadá sa školáčka Maria (13) a jej milenec Bernard (53)

POPRAD / Už niekoľko dní aj slovenskí policajti pátrajú po nemeckej dvojici. 52-ročný muž mal v Nemecku uniesť len 13-ročnú Máriu - tiež Nemku. Podľa policajných informácií sa môžu zdržiavať v rôznych častiach našej krajiny. Na Nemca vydali európsky zatykač. S dievčaťom nie je v príbuzenskom vzťahu. Pri pátraní môžete pomôcť aj vy.

Na muža je vydaný európsky zatykač

Nemec s neplnoletou mladou Nemkou by sa mali pohybovať v tatranskom a podtatranskom regióne. Dvojica navštívila pred niekoľkými dňami jeden smokovecký hotel.

"Všetky policajné zložky v Prešovskom kraji spolupracujú na pátraní po 52-ročnom mužovi z Nemecka, na ktorého bol vydaný Európsky zatýkací rozkaz," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Európsky zatýkací rozkaz vydal súd v Nemecku. 52-ročný Bernard Haase je obvinený z únosu dieťaťa v obzvlášť ťažkom prípade a zo sexuálneho zneužívania len 13-ročnej Marii Brigitte Henselmannovej.

Pomôcť môžete i vy

S ňou by mal byť teraz Nemec na neznámom mieste. Môžu navštevovať rôzne zariadenia aj v iných častiach Slovenska. Presúvať by sa mali na Škode sivej farby s nemeckým evidenčným číslom LIPVM36. 

Pri pátraní môžete pomôcť aj vy. Ak ste dvojicu alebo jedného z nich videli, zavolajte na číslo 158.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy