Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vodič zaspal za volantom, v aute mal celú rodinu
Zdielať na

Vodič zaspal za volantom, v aute mal celú rodinu

KRUPINA / Túto nehodu spôsobila pravdepodobne obyčajná únava. Vodič dostal mikrospánok v centre Krupiny a terénne auto, v ktorom sedeli aj dve deti, narazilo. Zlomilo stĺp aj strom.

Všetkých previezli do nemocnice

Z auta, ktoré zostalo visieť na pni sa valil dym. Na chodníku boli porozhadzované kusy zo železného stĺpu a polámaný strom. "Buchot, zablyslo sa a auto začalo dymiť. Vodič vybral deti rýchlo von," opisuje nehodu svedkyňa. "Zrušil stĺp, aj strom, tam zostal na ňom visieť," dodáva druhý svedok.

Vodič za volantom zaspal, premohla ho únava. "Nie je to nič príjemné, som zaspal za volantom, asi tak," vysvetľuje vodič. V aute s ním sedela manželka a dvaja malí synovia. Všetkých troch odviezla do zvolenskej nemocnice sanitka. Lekári tu museli ošetriť mladšieho z chlapcov. Stav posádky je našťastie dobrý.

Spísali petíciu

Nehoda sa stala v rušnej ulici prakticky v centre Krupiny. Cesta bola neprejazdná niekoľko hodín. Ťažké terénne auto museli z polámaného stromu zložiť. Pouličné osvetlenie po nehode nefungovalo.

Obyvatelia ulice spísali už pred dvomi rokmi petíciu za zníženie rýchlosti, nikto ich doteraz nevypočul. Pritom tadiaľto denne prejdú stovky áut, keďže je to hlavný ťah na Maďarsko.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy