Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri zrážke mikrobusu a autobusu zomrel vodič (†60)
Zdielať na

Pri zrážke mikrobusu a autobusu zomrel vodič (†60)

MOSTOVÁ / Nepríjemný začiatok dňa. V skorých ranných hodinách sa v obci Mostová (okr. Galanta) stala tragická dopravná nehoda. Autobus narazil do mikrobusu, jeden muž neprežil.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Vinníkom šofér autobusu

Nehoda sa stala krátko po 5:00 ráno na zastávke neďaleko základnej školy. na hlavnej ceste zastavil mikrobus, ktorý rozvážal ľudí do zamestnania. V čase, keď doň chcela nastúpiť žena sa k nim rútil autobus. Rýchlo odskočila a potom prišlo k zrážke.

Autobus zozadu narazil do odstaveného mikrobusu, v ktorom sa nachádzalo 8 osôb. Zasahujúci hasiči museli vyslobodiť z vraku mikrobusu 2 osoby, ktoré v ňom boli zakliesnené. "Tí čo sedeli v mikrobuse, sa všetci zranili," hovorí svedkyňa nehody. 

"Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante, hasičská stanica Galanta," povedal Tomáš Bilík z krajského riaditeľstva hasičov v Trnave.

1 mŕtvy, 10 zranených

Zraneniam podľahol 60-ročný muž, ktorý sedel v zadu v mikrobuse. Nedokázali mu pomôcť ani privolaní záchranári. pri nehode sa zranilo desať ľudí, ktorých previezli do galantskej nemocnice. 9 ľudí sa zranilo ľahko, žena (48) si po zrážke poranila chrbticu. 

Čo bolo príčinou nehody je v štádiu vyšetrovania. Na mieste sa však povrávalo, že vodič autobusu dostal mikrospánok.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

PZ SR

Súvisiace články

Najčítanejšie správy