Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vodička (†44) prešla plynule do protismeru, zomrel aj jej pes
Zdielať na

Vodička (†44) prešla plynule do protismeru, zomrel aj jej pes

SVINNÁ / Medzi Bánovcami nad Bebravou a Trenčínom sa stala smrteľná nehoda. Zahynula pri nej 44-ročná žena. So svojim autom prešla do protismeru a spôsobila čelnú zrážku s prichádzajúcim autobusom.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Vôbec nebrzdila

44-ročná Ingrid mala namierené k rodičom do Piešťan. Ráno mala ísť na letisko pre svoju sestru, ktorá sa vracala z Ameriky. V aute viezla aj svojho psíka. Ten sedel na prednom sedadle. Z nepochopiteľných príčin skončila pod autobusom.

"Ona vôbec nebrzdila, plynule prešla do protismeru," hovorí súdny znalec. Vodič autobusu zrážke zabrániť nedokázal. Osobné auto sa v protismere objavilo počas niekoľkých sekúnd. Auto po náraze odhodilo do jarku a tu začalo horieť. V priekope skončil aj autobus plný ľudí.

Zahynul jej pri nohách

"Išli sme za vodičom, ten bol úplne rozbitý, dezorientovaný," opisujú cestujúci. "V autobuse boli štyri zranené osoby vrátane vodiča," informuje hovorca policajného zboru Ľuboš Liška.

Všetci našťastie utrpeli ľahké zranenia. Ingrid, ktorá sedela za volantom osobného auta bola na mieste mŕtva. Pri nohách jej zahynul aj jej psík. Vodičku havarovaného auta hasiči vystrihovali viac ako pol hodinu.

Nebohá žena tento úsek cesty dobre poznala. Prečo prešla do protismeru bude zisťovať súdny znalec. "Otázka je, či tou príčinou ej mikrospánok, alebo pes, ktorému sa mohla venovať," dodáva súdny znalec Milan Holéci.

Téme sa venuje reportér Pavol Čertík. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy