Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vodič dostal mikrospánok, zdemoloval sanitku
Zdielať na

Vodič dostal mikrospánok, zdemoloval sanitku

STARÁ ĽUBOVŇA / Sadnúť si za volant unavený po náročnej nočnej službe, môže byť veľmi zlý nápad. Mladý muž zo severovýchodu Slovenska pravdepodobne precenil svoje sily a cestou domov dostal mikrospánok. Autobusu, ktorý bol plný ľudí sa ešte dokázal vyhnúť, ale zrážke so sanitkou už nikto nedokázal zabrániť

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Vodič dostal mikrospánok

Sanitka s osobným autom sa zrazila na ceste medzi Ľubotínom a Plavčom. Na mieste bola ráno zlá viditeľnosť, hustá hmla. Tieto dva faktory však neboli príčinou dopravnej nehody.

Záchranári išli na výjazd k pacientovi s bolesťou hlavy, podľa našich informácii bez majákov. Mladý vodič, ktorý išiel oproti sa vracal z nočnej služby a za volantom dostal mikrospánok. 

Zrámoval sanitku

Autobusu sa ešte nejakou šťastnou náhodou vyhol, ale sanitke už nie. Vozidlo záchrannej služby zostalo nepojazdné. Na miesto muselo doraziť náhradné, do ktorého prekladali všetky prístroje a vybavenie.

Vodič sanitky, ktorý nastúpil do dennej služby ju práve pre nehodu   nedokonči. Požiadal o voľno, na ktoré má po takomto nepríjemnom zážitku  nárok.

Nedala prednosť hasičom

Jednu zo záchranných zložiek, hasičov, ohrozila tento týždeň aj jedna vodička v Prešove. Potom, ako nedala prednosť autu so zapnutými majákmi, sa hasičská cisterna prevrátila na bok. VIAC TU.

Téme sa venuje reportérka Maja Pavlíková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy