Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žena nedala prednosť hasičom, prevrátili sa
Zdielať na

Žena nedala prednosť hasičom, prevrátili sa

TRENČÍN / Išli zachraňovať a sami o pár minút potrebovali pomoc. Reč je o hasičoch z Trenčína, ktorých pomoc potrebovali kolegovia z Novej Dubnice pri požiari bytu. Zapli teda majáky, sirénu a ponáhľali sa na zásah. Na poslednej križovatke v Trenčíne im ale nedala prednosť vodička osobného auta.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Cisterna sa prevrátila

Žena s osobným autom náhle vošla do križovatky a hasiči už nedokázali zrážke zabrániť. Po náraze to vyzeralo tak, že skončia v autách, ktoré stáli na križovatke.

Hasič však v poslednej chvíli strhol volant doprava a ďalšej zrážke zabránil. Cisterna sa o pár sekúnd prevrátila. Troch hasičov a vodičku osobného auta odviezli do nemocnice. Momentálne ich vyšetrujú.  

Vodič zrámoval cestárske auto

Na diaľnici D2 v Bratislave havaroval 43-ročný vodič. Nehoda sa stala večer, niekoľko stoviek metrov pred tunelom Sitina v smere do mesta. Vodič posilnený alkohol sa vážne zranil. Nehoda sa stala okolo 22:30.

"Vykonaná dychová skúška u vodiča Škoda Fabia mala pozitívny výsledok," uviedla hovorkyňa KR PZ v Bratislave Karina Považanová. REPORTÁŽ TU. 

Téme sa venuje reportér Pavol Čertík. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy