Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V okolí Nitry sa zrazilo 5 áut, 8 zranených
Zdielať na

V okolí Nitry sa zrazilo 5 áut, 8 zranených

NITRA / Až osem ľudí sa zranilo pri dopravných nehodách v okolí Nitry. Pri dedine Žitavce mladý vodič vrazil do oprotiidúceho auta. Na diaľnici pri Nitre sa zas zrazili tri autá. A v meste pod Zoborom v noci niekto podpálil aj luxusné auto.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Najťažšie sa zranila 90-ročná babička

Prvá nehoda sa stala v dedine Žitavce. Podpísala sa pod ňu rýchla jazda 23-ročného vodiča. Ten prešiel do protismeru a čelne sa zrazil oproti idúcim autom, ktoré riadil 21-ročný mladík. V aute okrem neho sedeli ešte ďalší štyria ľudia.

Pri nehode sa zranili obaja vodiči a taktiež všetci spolujazdci. Najťažšie sa zranila 90-ročná babička, ktorá sedela v jednom z áut. 

Vodič dodávky narazil do auta pred sebou

Aj pod ďalšiu nehodu sa podpísala rýchla jazda. 57-ročný vodič dodávky zozadu vrazil do auta, ktoré išlo pred ním. Toto auto ešte vyletelo a narazilo do ďalšieho auta. Spolu sa tak zrazili tri autá. Pri nehode sa zrazili ďalší dvaja ľudia.

Okolo druhej na sídlisku Klokočina niekto podpálil luxusné teréne auto. Zo šľahajúcich plameňov aj auto odparkované vedľa neho. Škodu na luxusnom aute predbežne vyčísli na 70 000 eur. Na druhom aute je to okolo 8 000 eur. Prečo a kto toto auto podpálil, vyšetruje polícia.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy