Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vo Vrábloch okradli bezbrannú babičku (73), za bieleho dňa!
Zdielať na

Vo Vrábloch okradli bezbrannú babičku (73), za bieleho dňa!

NITRA / Dvaja vagabundi vo Vrábloch (okres Nitra) za bieleho dňa okradli 73-ročnú dôchodkyňu. Bezbrannej žene dokonca agresívne zablokovali cestu autom. Nablízku však bola reportérka televízie JOJ Diana Pavlisová a dôchodkyni pomohla privolať policajnú hliadku.

Dôchodkyňu zablokovalo auto

"Čakala ma kamarátka. Von bolo pekné počasie a chceli sme sa porozprávať," hovorí okradnutá babička Terézia. Pani Terka išla po ceste pokojne na bicykli a všimla si, že ju prenasleduje auto. "Modré auto ma predbehlo a zastalo predo mnou. Ja som okolo neho pomaly prešla," dodáva pani Terézia.

Z auta vystúpil mladší počerný muž a vrhol sa na dôchodkyňu a jej bicykel. "Snažila som sa na bicykli ujsť, ale muž ma dobehol," pokračuje v šokujúcom príbehu dôchodkyňa.

Okradli dôchodkyňu s barlou

Zlodeja zaujímala taška, ktorú mala pani Terka uviazanú vzadu v košíku. Muž mal čo robiť, aby ju odtiaľ dostal. Dôchodkyňa, ktorá chodí pomocou barly, len tak tak, udržala rovnováhu na bicykli. "Zobral mi tašku. Mala som tam chlieb, pomaranče, mobil a všetky kľúče," upresnila Terézia.

Zlodej potom sadol do auta na miesto spolujazdca a zmizol. Okradnutá žena bola v šoku a volala o pomoc. Išlo o modré auto s levickou poznávacou značkou.  V tej chvíli sme v tesnej blízkosti stáli aj my. Pripravovali sme inú reportáž. POZRITE SI VIDEO POD ČLÁNKOM.

"V uvedenej veci sme prijali trestné oznámenie pre prečin krádeže," uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Nitre Božena Bruchterová. Je až neuveriteľné, že si na pomerne frekventovanom sídlisku trúfli na pani Teréziu. Spôsobili jej traumu, z ktorej sa bude dlho spamätávať.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy