Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Na východe Slovenska znásilnili babičku
Zdielať na

Na východe Slovenska znásilnili babičku

SLOVENSKO / Polícia na východe Slovenska rieši otrasný prípad sexuálneho násilia. Obeťou má byť stará nevládna žena. V cele policajného zaistenia sedí jej sused z dediny. Ten už má na krku obvinenie.

Upozornenie: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľiv

Objavila krv

Ide o natoľko citlivý prípad, že sme sa rozhodli, že nezverejníme ani len dedinu, v ktorej sa to stalo. Ide o dedinku v okrese Vranov nad Topľou. Obeťou má byť 84-ročná žena, pripútaná na lôžku 24 hodín a odkázaná na pomoc iným. 

Žena, ktorú na staré kolená choroby pripútali k posteli už nerozpráva. Vlastne nevie o svete. Oporou sú jej len jej dve dcéry. Jedna z nich po návšteve suseda s hrôzou objavila krv, keď mamu prebaľovala. Dcéra tvrdí, že využil chvíľu, kým bola na dvore.

Vianoce strávi za mrežami

Podozrenie padlo na človeka, ktorý bol v dome pravidelným hosťom. Starší pán pomáhal so všetkým, ako sa hovorí okolo domu. Stará, nevládna žena bola vraj sexuálne napadnutá neznámym predmetom.

57-ročný muž podľa našich informácií sedí v cele policajného zaistenia a vyzerá to tak, že Vianoce strávi za mrežami. Prípad je natoľko chúlostivý, že sa k nemu nechcú vyjadrovať ani susedia. Polícia nám preverovaný prípad potvrdila.

Téme sa venuje reportér Vladimír Jurek. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy