Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Dievča (13) mali znásilniť štyria muži. Všetko si vymyslela!
Zdielať na

Dievča (13) mali znásilniť štyria muži. Všetko si vymyslela!

ŠAĽA / Policajti zo Šale vyšetrovali znásilnenie dievčaťa (13), no zistili, že si tínedžerka všetko vymyslela. Dievča mali znásilniť štyria muži v bielej dodávke.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Dievča si všetko vymyslelo

Dievča taktiež uviedlo, že ju mal nájsť kamarát na druhý deň, dezorientovanú v školskom areáli. "Kriminalisti skutočne riešia takýto prípad a vyšetrovateľ dokonca aj začal trestné stíhanie pre trestné činy znásilnenia a obmedzovania osobnej slobody. V priebehu objasňovania činu vyšlo najavo, že sa skutok nestal," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Po ukončení všetkých procesných úkonov bude trestné stíhanie v tejto veci s veľkou pravdepodobnosťou zastavené.

Znásilnenie pri cestnej kontrole

Koncom novembra riešila polícia v americkom San Antoniu prípad, kedy policajt použil svoju uniformu ako prostriedok na znásilnenie. Tvrdí to jeho 19-ročná obeť. Počas bežnej cestnej kontroly ju mal spútať a zneužiť na zadných sedadlách policajného auta.

Strážnik sa žene vyhrážal, že ak niečo niekomu povie, nájde si ju. 40-ročného policajta zadržali, on však tvrdí, že je nevinný. Na kauciu ho prepustili na slobodu. Kamera v policajnom aute nebola zapnutá, ale GPS lokátor ukazuje, že policajt strávil 18 minút na ulici, ktorú obeť uviedla ako miesto znásilnenia. Pozrite si priložené video.

10 najčastejších mýtov o znásilnení

So znásilnením a vynúteným sexom sa viaže viacero mýtov. Napríklad aj ten, že dievča si o znásilnenie koledovalo. Tieto mýty komplikujú obetiam život a často zabránia tomu, aby ich obete vôbec nahlásili. Pozrite si 10 najčastejších mýtov o znásilnení TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy