Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V kaluži krvi našli dobodaného taxikára (†47)
Zdielať na

V kaluži krvi našli dobodaného taxikára (†47)

DÚBRAVA / Asi 5 kilometrov za obcou Dúbrava (okres Liptovský Mikuláš), v chatovej oblasti uvideli pred polnocou ľudia idúci po ceste auto skrížené cez cestu. O pár metrov ďalej ležal muž v kaluži krvi, ešte javil známky života. Do príchodu záchranárov však skonal.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Peňaženka a mobil ostali v aute

Išlo o 47-ročného Ivana, dlhoročného taxikára z Liptovského Mikuláša. Auto, pri ktorom ležal bol jeho taxík. Krvavé škvrny sa údajne našli aj v aute. Muž mal bodnú ranu v oblasti brucha a pravdepodobne vykrvácal.

"Muž mal viacero bodnorezných poranení," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Balogová. Policajti veľmi rýchlo zistili, že zavraždeným mužom je 47-ročný Ivan, z Liptovského Mikuláša, ktorý aj v osudnú noc pracoval ako taxikár. V Octávii, ktorú si kúpil len nedávno, našli peňaženku, osobné veci aj mobilný telefón. Lúpežná vražda je tak veľmi málo pravdepodobná. 

Polícia má dvoch podozrivých

"Neviem, či poviem dobre, ale pripíšem to možno drogám," hovorí taxikár Tibor. Ivana videli naposledy jeho kolegovia taxikári na parkovisku pred železničnou stanicou o pol jedenástej večer. Už o hodinu sa Liptovským Mikulášom začala šíriť správa o tragédii.

"Je to ťažké a poviem, že asi ani nič nové v tomto položení v akom je republika, nič nové," dodáva Tibor. "V nedeľu popoludní skončili v rukách polície  dvaja podozriví muži. Podľa zistených informácií mali aj tretieho komplica, po ktorom polícia naďalej pátra. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy," dodáva Balogová.

Téme sa venuje reportérka Veronika Daubnerová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA/ilustračná foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy