Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Opitý šoféroval a keď zraneného ratovali, takto sa smial
Zdielať na

Opitý šoféroval a keď zraneného ratovali, takto sa smial

KEŽMAROK / To, čo v nedeľu predviedol 52-ročný vodič z Kežmarku v centre mesta, pobúrilo všetkých okoloidúcich. Nielenže stál ledva na nohách, ale otcovi zraneného mladíka sa pozeral do očí s úsmevom na tvári.

Zranený mladík skončil v nemocnici

Päťdesiatdvaročný Kežmarčan zrejme neodhadol počet pohárikov a svoje schopnosti za volantom, pretože keď odbočoval z hlavnej cesty, vyrútil sa do protismeru a tam to čelne napálil do nevinného mladého muža.

Zrážka síce nevyzerala až tak hrozivo, ale mladíka musela odviezť záchranka do nemocnice. S otrasom mozgu, s poraneným čelom a so zraneným kolenom. A opilec sa stále smial. Dokonca aj otcovi mladého vodiča priamo do tváre.

Rodina opitého muža vytvorila okolo neho ochrannú bariéru a obraňovala sa tým, že strýko až tak často opitý nejazdí. To, že ho museli podopierať, aby nespadol, im neprišlo nijako dôležité. A smial sa tak, že sa ani nezmohol na slovo.

Vodičovi v dychu namerali 1,8 promile alkoholu

"Vodič sa podrobil dychovej skúške, pričom mu bola nameraná hodnota viac ako 1,8 promile," potvrdila prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.Vodič, ktorému bolo všetko smiešne, perlil aj ďalej. Keď sa policajta opýtal, či mu musí zadržať vodičák.

Ten mu samozrejme zobrali a čaká ho ešte obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a možno aj z ublíženia na zdraví. Podľa našich informácii sa totiž mladý muž bude zo zranení liečiť minimálne dva týždne.

Téme sa venuje reportérka Maja Pavlíková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy