Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Akrobacia na zľadovatelej ceste skončila takmer tragédiou
Zdielať na

Akrobacia na zľadovatelej ceste skončila takmer tragédiou

PLEŠIVEC / O tom, že na klzkej ceste sa naozaj neoplatí dupnúť na plynový pedál, sa presvedčil aj vodič, ktorý pred obcou Plešivec v Rožňavskom okrese zdemoloval svoje auto. Cesta bola primrznutá a večer sa už poriadne šmýkalo. Napriek tomu sa ale vodič z okresu Revúca zrejme poriadne ponáhľal. Výsledkom bolo, že so svojim spolujazdcom skončili v nemocnici.

Spravil niekoľko kotrmelcov

Vodič zrejme poriadne dupol na plyn. Vyletel z cesty, niekoľkokrát sa prevrátil a skončil v hustom krovinatom poraste. Všetko však nasvedčuje tomu, že vodič ešte pred kotrmelcami preletel so svojím autom vzduchom minimálne 5 metrov.

Auto nakoniec zostalo na kolesách, ale poriadne zdemolované. Vodič aj so spolujazdcom boli so zraneniami prevezení do rožňavskej nemocnice. Podľa našich informácií muž pred jazdou nepil a príčinou nehody bola pravdepodobne rýchla jazda na klzkej ceste.

Nie sú vážne zranení

Hasiči museli auto po nehode zabezpečiť proti úniku ropných látok a odpojili aj autobatériu. Aj podľa záchranárov mali obaja muži obrovské šťastie. Ich zranenia po divokom páde do priekopy vážne nie sú. Hlavný ťah na Rimavskú Sobotu bol v jednom pruhu riadený políciou.

Cez víkend sa "nelietalo" len v Rožňavskom okrese. Takmer identická dopravná nehoda sa stala pri Žarnovici. Aj tu mal vodič z pekla šťastie, vyviazol s jedným škrabancom. VIAC TU.

Téme sa venuje reportérka Martina Molčanová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy