Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vraha Renáty (†19) stále nepoznajú, mama je zúfalá
Zdielať na

Vraha Renáty (†19) stále nepoznajú, mama je zúfalá

MARTIN / Už pol roka uplynulo odvtedy, čo niekto surovo zabil Renátu Brezniakovú z Martina. Polícia však stále nemá vraha! Jej mama prosí prípadných svedkov, aby sa nebáli vypovedať na polícii. Renáta mala len 19 rokov...

Stále nepozná vraha

Matka Renáty (†19) stále verí, že polícia vyrieši tento prípad a nájde vraha. "Syn mal pred rokom nehodu, tok na to mi zomrel priateľ," hovorí Erika Brezniaková.

Po týchto ranách osudu sa Erika Brezniaková nádejala, že už hádam  v jej živote nepríde ďalšie nešťastie. No koncom mája tohto roku ju zastihla tá najkrutejšia rana. Jej dcéra bez stopy zmizla, keď odišla  z herne, kde si privyrábala.

Telo našli pri rieke

Potom ju našli mŕtvu blízko rieky Turiec, neďaleko obchodných centier. "A namiesto oslavy 20-tych rokov narodenín mojej dcéry som chystala pohreb," dodáva.

Hoci prešlo už pol roka, jej bolesť neutícha. Navyše sa stále zapodieva myšlienkou, čo k tomu viedlo vraha. Či Reňu osobne poznal. Či to bol premyslený čin alebo niekto konal v amoku. "Polícia na prípade intenzívne pracuje," uviedol krajský policajný hovorca v Žiline Radko Moravčík.

Mala viesť dvojitý život

Renáta Brezniaková vraj viedla dvojitý život. Na jednej strane sa chystala na štúdium na vysokej škole, na druhej sa údajne stretávala s ľuďmi, ktorí majú blízky vzťah k drogám.

Podľa kamarátov bola Renáta pohodový, veselý človek. Nikdy nerozprávala o svojich problémoch. "Chodili sme spolu na túry. Ona nikdy nebola na východnom Slovensku, ja tam mám rodinu. Som jej sľúbil, že ju tam zoberiem," povedal kamarát nebohej Renáty. REPORTÁŽ TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy