Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Opitá na mol! Školáčka (14) mala v sebe 4 promile
Zdielať na
Krimi

Opitá na mol! Školáčka (14) mala v sebe 4 promile

MICHALOVCE / Pijú ako dúhy! Hovoríme o slovenských školákoch. V smutných štatistikách začínajú hrať prím dievčatá. V Michalovciach našli včera na verejnosti žiačku, ktorá mala až 4 promile! Miestni rekord to však nebol...

Partia popíjala, kamaráti utiekli

Školáčka (14) posedávala so svojimi kamarátmi na schodoch na námestí. Akonáhle prišla na miesto policajná hliadka, všetci sa rozpŕchli. Žiačka mala problém s rečou a nedokázala sa postaviť.

Keďže z nej bolo cítiť alkohol, pre istotu k nej bola privolaná záchranka. Tá ju previezla do nemocnice. "Ona bola v podstate v takom stave, že nebola schopná fúkať," uviedol náčelník mestskej polície Dušan Šanta.

Išlo už o život

Aj skúsení lekári zostali v šoku, keď im do nemocnice priviezli mladé dievča. Už prvotné vyšetrenia totiž ukázali, že slečna je opitá úplne na mol. Išlo o život ohrozujúci stav. Keďže jej namerali hodnotu až 4 promile, muselo sa začať s liečbou.

"Podávajú sa infúzne roztoky 10-percentnej glukózy. Pokiaľ je potrebné tak aj stimulancia. Kvôli tomu, aby dieťa bolo schopné samo sa udýchať," povedala primárka Pediatrického oddelenia Nemocnice s poliklinikou v Michalovciach Monika Rochová. 

Miestny rekord? 6 promile

O celom prípade už bola informovaná aj škola dievčaťa. Zodpovední za jej správanie sú však jej rodičia a preto im za to hrozí pokuta.

Lekári sa s extrémnymi prípadmi mladistvých stretávajú pravidelne. Slovenské dievčatá sú naozaj emancipované a bez problémov dokážu v hitparáde rekordov tromfnúť aj dospelých šampiónov krčiem. Miestny rekord v Michalovciach drží slečna s neuveriteľnou hodnotou 6 promile alkoholu v krvi.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy