Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bratislavskí policajti riešia rituálnu smrť manželov
Zdielať na
Krimi

Bratislavskí policajti riešia rituálnu smrť manželov

BRATISLAVA / S takým niečím sa nestretli ani skúsení kriminalisti. Aj tak by sa možno dali zhrnúť prvotné reakcie pri vyšetrovaní záhadnej smrti manželov. A to v Bratislave.

Telá v centre mesta

Bratislavskí policajti vyšetrujú od pondelňajšieho večera úmrtie v centre hlavného mesta. Dve telá našli v jednom z miestnych bytov. Podľa informácií televízie JOJ by malo ísť o manželov.  Lekárka Alena mala 54 rokov a moderátor Branislav 53.

Dvojica mala ležať vedľa seba na posteli. Muž aj žena boli podľa dostupných informácií oblečení. Po smrti sú zrejme niekoľko dní, obhliadajúci lekár podľa dostupných informácií hovorí o týždni. Z bytu sa mal podľa susedov šíriť doslova neznesiteľný zápach.

Rituálna samovražda

Na tele manželov sa údajne nenašli žiadne povrchové zranenia. Polícia prípad zatiaľ oficiálne nekomentovala. Jednou z vyšetrovacích verzií by však mohlo byť, že išlo o rituálnu samovraždu.

Podľa zistení televízie JOJ bol byt takmer prázdny. Jedinou výnimkou mala byť posteľ. Manželia vraj všetko rozpredali. V byte zostala len náboženská literatúra a list na rozlúčku.

Lekárka a moderátor

"Poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci usmrtenia," informuje hovorca policajného zboru Michal Szeiff. Podľa našich informácií pracovala zosnulá žena ako lekárka. Konkrétne neurologička. Jej manželom bol známy televízny moderátor Branislav.

"V prípade ak sa preukáže že smrť si osoby privodili sami, vyšetrovanie bude zastavené," dodáva Szeiff.

Téme sa venuje reportér David Mimra. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy