Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Starenka (†85) prišla o život, hlavnou podozrivou je jej dcéra
Zdielať na

Starenka (†85) prišla o život, hlavnou podozrivou je jej dcéra

MORAVSKÝ SV. JÁN / V Moravskom Svätom Jáne zomrela za záhadných okolností 85-ročná starenka. Zavraždil ju neznámy páchateľ, po ktorom polícia stále pátra. Miestni, ako aj samotná rodina, sú v šoku. V okruhu podozrivých je aj jej dcéra.

Starenka zomrela obzvlášť násilnou smrťou

Telo dôchodkyne našiel jeden z miestnych obyvateľov. Ten sa vybral na návštevu krátko predpoludním. Potom, ako ju našiel mŕtvu, okamžite privolal políciu a záchranárov.

„Obhliadajúci lekár na mieste potvrdil, že k usmrteniu ženy došlo násilným spôsobom. Polícia nariadila vykonať súdnu pitvu.“ hovorí hovorkyňa Krajského policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Pani Mária žila v dome so svojou 57-ročnou dcérou Annou. Podľa miestnych nemali medzi sebou žiadne konflikty. Tí sa taktiež domnievajú, že sa o svoju mamu vzorne starala.

Polícia upodozrieva z vraždy dcéru

Krátko pred 14-tou hodinou však polícia musela privolať záchranárov. Dcéra zavraždenej sa totiž správala zvláštne a údajne aj agresívne.

 „Záchranári ošetrili na mieste 57-ročnu ženu s psychotickou poruchou a následne ju previezli do nemocnice v Malackách.“ vysvetľuje hovorca záchranárov Boris Chmel.

Martina Kredatusová dodáva: „Momentálne viac informácií ku skutku poskytnúť nemôžeme, urobíme tak ako náhle to bude možné.“

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy