Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herec Ondrík (33) šoféroval pod vplyvom alkoholu s 1,92 promile
Zdielať na

Herec Ondrík (33) šoféroval pod vplyvom alkoholu s 1,92 promile

NITRA / Slovenský herec Milan Ondrík, ktorý je známy aj zo seriálu Panelák, skončil za mrežami. V cele policajného zaistenia sa ocitol potom, ako ho načapali policajti šoférovať pod vplyvom alkoholu. Ondrík mal podľa našich informácií nafúkať 1,92 promile.

Polícia ho chytila neďaleko nitrianskeho divadla

Okolo pol druhej v noci herec Milan Ondrík vraj išiel domov. Aj napriek tomu, že niečo popil, sadol za volant. Cestu mu však už o pár minút skrížili policajti. Okrem bežnej kontroly musel aj fúkať. "Policajná hliadka podrobila 33- ročného vodiča dychovej skúške, ktorá odhalila 1,9 promile alkoholu," uviedla hovorkyňa KR PZ v Nitre Renáta Čuháková.

Herec tak z parkoviska putoval rovno do policajnej cely. S autom nemohol ani pohnúť a zostalo tam odstavené. Podľa našich informácií pred zatknutím ešte zatelefonoval svojej partnerke. "Milan Ondrík je môj dobrý kamarát. Ale si myslím, že sa stalo dobre, čo sa stalo. Po požití alkoholu nemá taký človek čo robiť na ceste," povedal riaditeľ Divadla Andreja Bagara v Nitre Ján Greššo.

Hercovi hrozí obvinenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V septembri sa mu a jeho partnerke, herečke Zuzane Moravcovej narodila dcéra Alžbetka.

Momentálne pôsobí v SND

33-ročný herec vyštudoval VŠMU a momentálne pôsobí v Slovenskom národnom divadle. Vyrastal v Lieseku, pomáhal na rodičovskom hospodárstve, pásol aj kravy, zdedil výtvarný talent a venoval sa rezbárstvu. Vyštudoval VŠMU, viac TU. 

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie správy