Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vodič narazil do stromu, podľa svedkov mal byť opitý
Zdielať na

Vodič narazil do stromu, podľa svedkov mal byť opitý

ROŽŇAVA / V piatok poobede sa stala na lúke pri Roštárskom kopci kuriózna dopravná nehoda. Podľa našich informácii mal anonym policajtom nahlásiť, že mimo cesty po tráve jazdí opitý muž na terénnom aute.

Narazil do stromu

Hliadka po ňom okamžite začala pátrať. Objavili zdemolované auto, ktoré zjavne narazilo do stromu a ostal v ňom zakliesnený muž. Starší muž ostal v aute po nehode zakliesnený a bol sám, podľa našich informácii však svedkovia policajtom tvrdili niečo iné.

Údajne sa počas jazdy v aute nachádzalo až 5 ľudí. Svedkovia tiež mali potvrdiť, že vodičom nemal byť tento zakliesnený muž ale jeho kamarát. Starší pán ale krátko po nehode policajtom údajne tvrdil, že šoféroval sám. "Zranená osoba sa nachádzala na sedadle spolujazdca a telom zasahovala do šoférovej strany," uviedol veliteľ zásahu HaZZ Elemír Kerekes.

Hasiči použili hydraulické kliešte

Zranená osoba sa nachádzala na sedadle spolujazdca a telom zasahovala do šoférovej strany. Aby hasiči zraneného muža dostali z auta von, museli použiť hydraulické kliešte. Muž bol po celý čas pri vedomí, kričal od bolesti a záchranárov miestami posielal preč. "Zranená osoba komunikovala a sťažovala sa na bolesti v oblasti krčnej chrbtice," dodáva Kerekes.

Záchranári muža s poranením hlavy ihneď previezli do rožňavskej nemocnice. Keďže na mieste sa dychovej skúške na alkohol pre ťažkosti s dychom podrobiť nemohol, bude mu odobratá krv.

Hasičom robil problémy aj ťažko dostupný terén, mali čo robiť aby sa ku nehode vôbec dostali. "Prístup bol troška sťažený museli sme prerezať nejaké krovinaté porasty aby sme sa dostali ku miestu zásahu," hovorí Kerekes. 

Téme sa venuje reportérka Martina Molčanová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy