Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vodič nabúral, zobral značky, zapol blikačky a ušiel...
Zdielať na

Vodič nabúral, zobral značky, zapol blikačky a ušiel...

ROŽŇAVA / Horský priechod Soroška pri Rožňave v noci s baterkami prehľadávali policajti i hasiči. Všetky záchranné zložky tam mali nahlásenú dopravnú nehodu, k posádke sa však dopátrať nevedeli. Záchranári z miesta po chvíli odišli, keďže aj napriek odstavenému a zdemolovanému autu nebolo koho ošetriť.

Auto bez posádky

Policajti našli po príchode na miesto nehody len zdemolované auto. Posádka sa v aute ani v jeho blízkosti nenachádzala. Okrem pasažierov zmizli z auta aj tabuľky s evidenčnými číslami a auto ostalo zamknuté. Vodič zrejme pri schádzaní z horského priechodu zatiaľ z neznámych príčin zišiel z cesty, narazil do stromu a do dopravnej značky. Napriek kolíziám v jazde pokračoval a zastavil ho až betónový múrik. Úlomky z auta pozbieral z cesty a na aute zapol výstražné svetlá. Po celý čas mu v aute zvonil mobilný telefón.

Pomoc kamaráta

Policajti a hasiči hľadali posádku auta v blízkom lese, nikoho však nenašli. Podľa našich informácií ide o vodiča z obce Valaliky v okrese Košice. Pre vodiča mal prísť na miesto nehody jeho kamarát a odviezť ho domov. Prečo vodič neostal na mieste nehody a zobral so sebou aj značky preverujú policajti. Podľa našich informácií odťah zdemolovaného auta z horského priechodu zabezpečila majiteľova manželka, keďže prekážku na ceste netvorilo.

Téme sa venuje reportérka Martina Molčanová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Najčítanejšie správy