Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Muž (32) dostal za volantom epileptický záchvat!
Zdielať na

Muž (32) dostal za volantom epileptický záchvat!

BRATISLAVA / O obrovskom šťastí môže hovoriť muž, ktorý dostal skoro ráno v Bratislave za volantom epileptický záchvat! Auto vrazilo do záhrady rodinného domu v mestskej časti Podunajské Biskupice a je vlastne zázrak, že ani vodičovi, ani jeho spolujazdcovi sa v podstate nič vážne nestalo.

Auto zastavilo v dome a v dlažbe

Auto sa náhle stalo neovládateľným. Spolu s vodičom sedel v aute aj ďalší spolujazdec. Len o chlp minuli betónový múr, následne prerazili automatickú bránu, pričom vozidlo zastalo až v strome a v betónovej dlažbe.

V dome tom čase spali manželia

Spolujazdec nestačil ani zareagovať. Auto v zákrute neodbočilo a pokračovalo rovno. Len zázrakom nedošlo k nehode s ďalším vozidlom či chodcom. Majiteľ domu s manželkou v tom čase ešte ležali v posteli.

Po poriadnej rane vybehli von a zistili, že majú nepozvanú návštevu. Tá našťastie vyšla z auta po svojich. No na záhrade ostala poriadna spúšť.

Obidvaja muži mali obrovské šťastie a z tejto nehody vyviazli bez zranení. Vodiča po epileptickom záchvate previezli záchranári do ružinovskej nemocnice.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články

Najčítanejšie správy