Jasno
21°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Cyklistku (†64) niekto zrazil, telo ukryl do kríkov a ušiel...
Zdielať na

Cyklistku (†64) niekto zrazil, telo ukryl do kríkov a ušiel...

ZVOLEN, BANSKÁ BYSTRICA / Telo staršej ženy objavil neďaleko Zvolena náhodný okoloidúci. Ležalo v kríkoch pri potoku a podľa všetkého ho tam niekto ukryl. Aj s bicyklom, na ktorom zrejme pani sedela, keď ju zrazilo auto. Polícia je už niekoľko hodín v teréne a snaží sa nájsť nejaké stopy.

Žena sa zrejme vracala z práce 

Telo staršej ženy ležalo v kríkoch pri ceste, Po nehode ho tam vodič zrejme musel odtiahnuť. Zatiaľ sa nevie, kto ani kedy presne staršiu ženu na bicykli zrazil.

Žena sa však podľa našich informácií vracala z práce v neďalekom hypermarkete. Jej telo objavil náhodou rybár, ktorý išiel k potoku. Ako prvé si všimol krvavé stopy, ktoré ho doviedli k telu. Neznámy vodič ho tam po zrážke zrejme ukryl. Zahladil tak za sebou stopy a z miesta ušiel.

Polícia prosí o pomoc svedkov

Na mieste zostali iba úlomky z predného svetla. Polícia už po neznámom aute pátra. Prosí aj svedkov, ktorý si v týchto miestach medzi Zvolenom a Kováčovou všimli čokoľvek podozrivé, aby to ohlásili. Kriminalisti veria, že po obhliadke miesta aj tela objavia stopy, ktoré im prezradia viac.

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, k úmrtiu cyklistky došlo ešte v pondelok 7. októbra večer medzi 20:00 hod. až 22:00 hod. "Cyklistka mala oblečenú tmavočervenú bundu a modré rifle a v pondelok večer jazdila na bicykli od Zvolena na Kováčovú," dodala Faltániová. 

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy