Polojasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Za šialenú jazdu na Slovensku môže Bin Ládin...
Zdielať na

Za šialenú jazdu na Slovensku môže Bin Ládin...

BANSKÁ BYSTRICA / Kuriózna nehoda sa stala v sobotu ráno na obchvate Banskej Bystrice. 35-ročná žena spôsobila haváriu a z miesta ušla. Po asi piatich kilometroch za jazdy vyskočila z auta a to skončilo vo zvodidlách. Policajti vyšetrujú, či sa pod nehodu nepodpísali omamné látky. Tvrdila im totiž, že ju k tomu prinútil Bin Ladin.

Utiekla z miesta nehody

Šialená jazda sa začala na obchvate v Banskej Bystrici. Mladá žena narazila do pred ňou idúceho auta. To sa prevrátilo na strechu a v ňom sa zranil 40-ročný vodič. Vraj sa to zbehlo nečakane a veľmi rýchlo. Vodička ani len nezastavila, miesto toho stúpila na plynový pedál.

"Vodič auta neutrpel žiadne vážne zranenia," povedala hovorkyňa polície Petra Vašková. "Po  strete dvoch áut vodička pokračovala ďalej v jazde," dodal Ján Benčik z odťahovej služby. Prešla ešte niekoľko kilometrov. Potom náhle spomalila a z auta vyskočila. To prešlo ešte 50 metrov a skončilo vo zvodidlách.

Usama bin Ládin

"Toto je jedna z tých kurióznejších nehôd, keď jeden vodič je od druhého vzdialený asi 5 kilometrov," myslí si Ján Benčík. Svoje správanie sa snažila policajtom vysvetliť skutočne svojsky. Vraj ju mal z auta vystrčiť Usama bin Ládin. Vodičku so zraneniami odviezla sanitka.

35-ročnú ženu previezli do nemocnice v Banskej Bystrici. Lekári budú musieť zistiť aj to, či sa pod nehodu podpísali omamné látky. "U vodičky bol nariadený odber krvi. Dychová skúška prítomnosť alkoholu neukázala," upresnila Petra Vašková. Až potom by mohli objasniť jej zvláštne správanie počas nehody. Nie je vylúčené ani to, že príde o vodičský preukaz.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

ISIFA, TV JOJ

Súvisiace články