Jasno
14°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY. Náraz auta preťal strom na polovicu
Zdielať na

AUTENTICKÉ ZÁBERY. Náraz auta preťal strom na polovicu

JABLONKA / Zrejme len centimetre delili automobilového pretekára od vážnych zranení. Pri nehode na pretekoch v Jablonke (okr. Myjava) v plnej rýchlosti narazil vodič do stromu. Diváci, ktorí boli na mieste, nám poslali exkluzívne zábery.

Niekto nad ním držal ochrannú ruku

Ani skúsení motoristickí novinári a pretekári pri pohľade na zábery z nehody nechápali, že mladý jazdec vystúpil a odkráčal z auta po vlastných. "Z toho auta vystúpil. Jednoznačne nad ním niekto držal ochrannú ruku," povedal expretekár a moderátor TV JOJ Ľuboš Sarnovský. 

Za nehodu s najväčšou pravdepodobnosťou mohla jazdecká chyba pilota. Jeho auto sa stalo neovládateľným, zišlo z cesty a v plnej rýchlosti vrazilo do stromu. Pretekára Andrej Bognára odviezli ošetriť do nemocnice.

Má zlomenú kľúčnu kosť

Okrem narazených rebier a kolena, má zlomenú kľúčnu kosť, ktorú mu budú operovať. Okrem menších zranení si však z tejto nehody odniesol určite obrovský zážitok, na ktorý do konca života nezabudne.

"V súvislosti s podujatím ako takým, neboli ohrození diváci, nakoľko bezpečnostné zóny boli postavené tak, aby bol tento predpoklad eliminovaný," píše sa v stanovisku organizátorov pretekov.

Aj keď to znie možno neuveriteľne, v kombinácii s dobrým koncom, patria práve takéto zábery k tým najatraktívnejším. A to nielen na amatérskych pretekoch, ale aj na rely svetového formátu.

Téme sa venuje reportér Samuel Migaľ. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy