Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Opilec za volantom: Syn aj žena skončili v nemocnici
Zdielať na

Opilec za volantom: Syn aj žena skončili v nemocnici

RIMAVSKÉ JANOVCE / Len 13-ročný chlapček utrpel ťažké zranenia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v pondelok v obci Rimavské Janovce. Môže za to jeho otec, ktorý si za volant auta sadol pod vplyvom alkoholu. V nemocnici však neleží len jeho syn, ale aj manželka. Tá sa taktiež zranila vážne. A ako to už býva zvykom, vinník vyviazol bez zranení.

Auto skončilo na streche

Peter z Rimavských Janoviec sedel ešte o 11-tej v krčme a popíjal. Popoludní si neváhal sadnúť za volant a šoférovať. Výsledkom jeho nezodpovedného správania je dopravná nehoda.

Havaroval len pár desiatok metrov od svojho domu. Podľa všetkého išiel v ostrej zákrute príliš rýchlo. Jeho auto sa začalo nekontrolovateľne krútiť a prešlo do protismeru. Tam vrazilo do iného auta, a potom sa prevrátilo na strechu.

Nafúkal viac ako 1,5 promile

Vodičovu manželku a jeho 13-ročného syna ratovali miestni obyvatelia. Starostlivosť o zranených potom prebrali hasiči a záchranári. Trojčlennú posádku odviezli do nemocnice.

Vodič druhého auta sa našťastie nezranil. To, že šofér, ktorý nehodu spôsobil pred jazdou pil, prezradila nielen jeho nerovná chôdza, ale aj dychová skúška. Podľa našich informácií nafúkal viac než 1,5 promile.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy