Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V národnom parku vraždili cyklisti (20, 16) s kušami
Zdielať na

V národnom parku vraždili cyklisti (20, 16) s kušami

SACRAMENTO / Bola to odplata, myslia si vyšetrovatelia vraždy, ktorá sa odohrala v národnom parku. Dvojica páchateľov tam vytiahla na svoje obete kušu a strieľala. Jedna obeť zásahy šípmi neprežila, druhú našli v kaluži krvi turisti.

Po strelcoch pátrala polícia

Scott Hammond sa vracal s rodinou do mesta v americkej Kalifornii, keď zbadal muža ležať na krajnici. Kričal o pomoc. "Ten chlapík nám povedal, že ho postrelili a že s ním bol ešte jeden človek, ktorý leží v lese, kde je aj strelec," vraví Scott Hammond.

Kým stihol vytočiť číslo 911, na okraji lesa sa zjavili dve osoby na bicykloch. Bolo mu jasné, že sú to páchatelia. Ich identitu čoskoro odhalila polícia. Strelcami boli 20-ročný mladík a jeho 16-ročná kamarátka, ktorým sa na pár dní podarilo polícii ujsť. Nie však na dlho.

Páchateľom teraz hrozí doživotie

Carol Vandermeerovú všetci volajú hrdinka. Postarala sa o to, že páchateľov si prišiel vyzdvihnúť SWAT tím. Ona však tvrdí, nebyť polície a ich informácií - brala by ich ako bežných turistov. Našťastie poslali strážcovia poriadku fotky oboch páchateľov aj ich popis po okolí.

Agenti zastihli strelcov nepripravených a polonahých. Teraz ich postavia pred spravodlivosť pre úkladnú vraždu a pokus o vraždu. Hrozí im až doživotie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy