Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Expolicajt (†49) zabil dcéry, potom sa zastrelil na úteku!
Zdielať na

Expolicajt (†49) zabil dcéry, potom sa zastrelil na úteku!

BYSTRIČKA PRI MARTINE / Zastrelil sa na úteku! Expolicajt Martin Káňava zabil svoje dve dcéry a ženu, ktorá sa o ne starala. Následne sa skrýval. Polícia však dnes nadránom našla jeho telo neďaleko obce, v ktorej žil.

Telo našli za dedinou

Policajti odvolali pátranie po bývalom kolegovi. "Nezvestná osoba bola nájdená mŕtva medzi obcami Bystrička a Turčiansky Peter," potvrdil krajský policajný hovorca v Žiline Radko Moravčík.

Po mužovi pátrali v okolí obcí Bystrička, Košťany nad Turcom a Turčiansky Peter. Bývalý príslušník finančnej polície bol ozbrojený. V legálnej držbe mal krátku guľovú zbraň.

Z otca mali strach. Pil...

Polícia preto ešte včera žiadala občanov, aby Martina Káňavu osobne nekontaktovali, ale akékoľvek informácie len oznámili na najbližšej stanici alebo telefonicky. VIAC TU.

15 ročná Veronika a 13 ročná Martina sa vraj otca báli. Dievčatá vychovávala  ich teta. Aj tá je mŕtva. "V sobotu ráno mali ísť na nákupy a popoludní ma zápas. Dohodli sme sa že im zavolám, ale boli nedostupné," hovorí Andrej. Ten bol priateľom Veroniky. Otec mu do telefónu tvrdil, že obe dievčatá sú na prázdninách.

Manželka sa stratila

Polícia bola na informácie o svojom bývalom kolegovi mimoriadne skúpa. "Na mieste vykonáva prvotné procesné úkony vo veci podozrenia zo závažnej trestnej činnosti," vysvetlil Moravčík.

Martin vraj v poslednom čase veľa pil. Aj preto dievčatá vyrastali bez matky. Tá sa údajne pred 12-timi rokmi záhadne stratila. Dodnes jej zmiznutie nie je vyriešené. POZRITE SI REPORTÁŽ Z MIESTA ČINU.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy