Oblačno
12°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Streľba v Bratislave! Muž (40) pálil z balkóna
Zdielať na

Streľba v Bratislave! Muž (40) pálil z balkóna

BRATISLAVA / Bratislavská polícia vyšetruje muža, ktorý strieľal z pištole priamo na balkóne jedného z bratislavských bytov. Má ísť o muža z Brezna a guľky podľa prvých záverov polície smerovali len do vzduchu. Podľa neoficiálnych informácií bol však vyzbrojený oveľa lepšie ako iba jednou pištoľou. Polícia mala v byte zaistiť aj inú muníciu a samopal.

Muž mal doma peknú zbierku munície

Výstrely sa začali ozývať z balkóna domu krátko po 11-tej hodine večer. Vydesení obyvatelia okamžite zavolali políciu. Policajti si po príjazde na miesto krátko po tom, čo zazneli ďalšie výstrely, všimli, že na balkóne na prízemí stojí muž.

Keď strelec uvidel policajtov, vošiel do bytu a pištoľ odložil. Potom vyšiel na balkón opäť a zapálil si cigaretu. Zrejme si myslel, že bude nenápadný. Policajti sa ale nenechali zmiasť a baterkou si posvietili na balkón. Uvideli vystrelené nábojnice.

Strelec nebol z ničoho obvinený

K mužovi preto hneď jeden z policajtov vyliezol cez zábradlie a zadržal ho. To ale ešte nebol koniec. Keď policajti vošli do bytu, uvideli na stole odloženú nielen zbraň, z ktorej 40-ročný Matej P. strieľal, ale i ďalšie náboje, zásobníky a dokonca i samopal.

40-ročný strelec skončil v cele policajného zaistenia. I keď policajti prakticky hneď zahájili trestné stíhanie vo veci výtržníctva, do dnešného dňa nebol strelec z ničoho obvinený a je na slobode.

Téme sa venuje reportér David Mimra. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy